Xотелът предлага първокласен комфорт. Сградата е проектирана в съответствие с типичната планинска архитектура. Модерно обзавеждане в бутиков стил.


Мнение на Слави:
Не ходете в този хотел. Много е шумно, организират се чалга и караоке всеки ден през лятото не може да се спи по цяла нощ. Стаите не се почистват редовно, има мухи вкючително и размазани по прозорците. Закуската е само мекици и пържени филии с айрян. Август ни сервираха масло с изтекъл срок на годност през април 2012.Ресторанта е супер скъп, и обслужването ужасно. Личи си че нямат никаква идея как се управлява хотел.

Мнение на Мария:
Хотелът и мястото, на което е разположен са прекрасни. Много уютен и чист. Но до тук са добрите отзиви. Решихме да се скрием в планината от жегите и шума, а това което открихме беше програма с водещ, който пускаше оглушителни звуци на моравата пред хотела и петък и събота вечер. Опитахме се да вечеряме на спокойствие в съседния хотел, но цялата планина ехтеше от хора и народни песни, някак си не си представям почивката по този начин, все пак сме отишли на тишина, дискотеки и кръчми има и в града. Редно е в сайта да информират гостите си какво биха могли да очакват като престой и почивка. Друго, което беше безумие, че за цената от 65 лв. на вечер, едната сутрин като закуска получихме две сухи питки със сирене и един айран, кафето се заплащаше отделно. Храната е под всяка критика, за съжаление не само в този хотел, а в целия район. Общо взето останахме крайно разочаровани от престоя ни и малкото ни бягство, уж, сред тишината на природата!

Мнение на petko:
ество типично по български-съвет сжерете си часовника само с усмивки не става


Вашият коментар * 
* Целта на тези коментари е да помогнат на хората да добият по-добра представа за качеството на услугата, предоставяна от съответния туристически обект, както и получаването на обратна връзка до собствениците на хотели, вили и квартири. Затова нашата молба е да бъдете максимално обективни. Запазваме си правото да премахваме коментари с нецензурно или непристойно съдържание.
Други хотели близо до Хотел Теменуга

Снимки от Хотел Теменуга